Om Bim Bam Banana

Online butikken Bim Bam Banana har gaven, du ikke vidste eksisterede, til manden der har alt. Og inden for denne genre hører både spionbriller og mini-overvågningskameraer.

Hvorfor nøjes med at give en potteplante eller tre par strømper i gave, når du kan komme vægur med hemmeligt rum eller spion kuglepen med hemmeligt kamera.

»Du bliver det sociale midtpunkt til festen, når du har sådan en gave med. Og hvor lang tid kan folk egentlig huske, at de har fået tre flasker rødvin?« spørger Peter Bindner, manden bag Bim Bam Banana, der har gaverne, du ikke vidste eksisterede. Men som vi alle, ifølge Peter Bindner, har god brug for.

»Flere af dem er meget funktionelle. Som for eksempel politiker-øresneglen der hyler, når du sidder og 'nikker'. Så falder du ikke i søvn bag rattet mere,« siger han.
Og skal 'the voice changer' så ikke også nævnes: Maskinen, der giver ængstelige gamle damer mulighed for at svare telefonen med ny mandsstemme, hvilket øjensynligt vil skabe vild forvirring i den anden ende af røret og skræmme potentielle voldsmænd væk.

Gadgets til manden der har alt

Og så har butikken, ifølge Bim Bam Bananas bagmand, gaven til manden, der har alt »80 procent af online butikker er rettet mod kvinder. Her er et sted, der først og fremmest henvender sig til manden,« siger Peter Bindner.

Men en lille krumme er der dog til kvinderne: En bog med hemmeligt rum hvor du kan gemme dine smykker, smarte overfaldsalarmer, en dametaske der er lavet af et specielt materiale så tasketyve ikke kan stjæle den.
Tilmeld
Frameld